Storing? DAV Holland lost het voor u op

Je zal het net zien, gezellig druk aan uw bar, wellicht een evenement aan de gang en u heeft storing. DAV Holland staat voor u klaar met raad en daad. Eerst zullen wij proberen helder te krijgen wat het probleem is en u een, wellicht tijdelijke, oplossing aanbieden.

Mocht het toch nodig zijn, dan staan onze technische medewerkers paraat om u zo spoedig mogelijk te helpen.

Neem Contact Op  

Heeft u een storing die direct opgelost moet worden?

Neem contact met ons op. Wij proberen uw probleem direct op te lossen

+31 (0) 75 642 77 59 +31 (0) 6 1111 9600
featured image
featured image

Persoonlijk en intensief contact

DAV Holland hecht veel aandacht aan een goede relatie met haar klanten. In geval van storing of spoed zullen wij er alles aan doen om u gelijk van dienst te zijn. Omdat DAV Holland een “overall” fabrikant en leverancier is van horeca-apparatuur beschikken wij over een uitgebreide voorraad van apparatuur en onderdelen of hebben de mogelijkheid deze zeer snel “in huis" te hebben.

Neem Contact Op  

Bekijk ook onze andere diensten

Levering & Installatie

DAV Holland denkt met u mee over de mogelijkheden, plaatsing, levering en installatie van uw tap en houdt rekening met uw wensen en eisen. Ook als het gaat om maatwerk. Dav Holland heeft hiervoor eigen vakkundige installateurs.

Lees meer  

Onderhoud & Service

DAV Holland verzorgt voor u de volledige cleaning /onderhoud van uw installatie. Uw installatie wordt schoongemaakt, doorgespoeld en, indien noodzakelijk, afgesteld. Juist onderhoud verlengt de levensduur van uw installatie, verkleint de kans op storingen en is energiezuiniger

Lees meer  

Maatwerk zuilen

DAV Holland doet u een ontwerp- en/of productvoorstel en kan voor u de levering, installatie en onderhoud van uw tapinstallatie en koeling verzorgen, dit alles natuurlijk in goed overleg.

Lees meer  

Contactformulier

Heeft u een vraag over onze diensten of producten? Vul hieronder uw gegevens in.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden.