Onderhoud door DAV Holland

DAV Holland verzorgt voor u de volledige cleaning/onderhoud van uw installatie. Uw installatie wordt schoongemaakt, doorgespoeld en, indien noodzakelijk, afgesteld. Juist onderhoud verlengt de levensduur van uw installatie, verkleint de kans op storingen en is energiezuiniger.

Daarnaast verzorgen wij dit tegen een aantrekkelijk tarief zonder contract.

Neem Contact Op  

Vakkundig

Het onderhoud wordt door onze eigen vakkundige technische dienst periodiek of op afroep uitgevoerd, tegen een aantrekkelijk tarief en zonder contract.

Dit geeft u toch een stukje vrijheid!

+31 (0) 75 642 77 59
featured image
featured image

Onderhoud door DAV Holland

Goed onderhoud, verstand van zaken, de juiste gereedschappen materialen met de beste schoonmaakmiddelen zijn belangrijk. Bij DAV Holland bent u hiervoor aan het juiste adres, Wij hebben de juiste kennis en werken uitsluitend met top materialen en middelen. Juist onderhoud van uw installatie verkleint de kans op storingen en is energiezuiniger.

Neem Contact Op  

Bekijk ook onze andere diensten

Levering & Installatie

DAV Holland denkt met u mee over de mogelijkheden, plaatsing, levering en installatie van uw tap en houdt rekening met uw wensen en eisen. Ook als het gaat om maatwerk. Dav heeft hiervoor eigen vakkundige installateurs.

Lees meer  

Storing & Spoed

DAV Holland verzorgt voor u de volledige cleaning/onderhoud van uw installatie. Uw installatie wordt schoongemaakt, doorgespoeld en, indien noodzakelijk, afgesteld. Juist onderhoud verlengt de levensduur van uw installatie, verkleint de kans op storingen en is energiezuiniger

Lees meer  

Maatwerk zuilen

DAV Holland doet u een ontwerp- en/of productvoorstel en kan voor u de levering, installatie en onderhoud van uw tapinstallatie en koeling verzorgen, dit alles natuurlijk in goed overleg.

Lees meer  

Contactformulier

Heeft u een vraag over onze diensten of producten? Vul hieronder uw gegevens in.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden.