Het gaat u om maatwerk!

Wilt u maatwerk voor uw tap door efficiëntie en creatieve oplossingen? Wij denken graag met u mee. Samen met u werken wij naar een unieke oplossing helemaal toegespitst op uw wensen, voorkeuren en eisen. Het straalt een idee en uitstraling van uw gelegenheid uit. Maatwerk door bijvoorbeeld een aparte tapzuil, barindeling, kleurstelling, gebruikte installaties en producten. DAV Holland beschikt over een professionele en creatieve 3D-ontwerpstudio die al uw wensen zichtbaar kan maken. Zo wordt uw plan tastbaar en spreekt het tot de verbeelding. In DAV Holland heeft u uw juiste partner gevonden. Samen komen wij eruit!

Ga met ons, vrijblijvend, in gesprek of kom meer over ons te weten via over dav

Neem Contact Op  

Samen komen wij eruit!

+31 (0) 75 642 77 59

Uw mobiele bar

Ook voor uw mobiele bar en koelingen heeft Dav Holland een groot assortiment uit voorraad leverbaar. Een uitklapbare flexbar voor een groot gezeldschap of een enkele tafeltap voor uw tapbier.....Dav Holland heeft het allemaal

Ga met ons, vrijblijvend, in gesprek of kom meer over ons te weten via over dav

Neem Contact Op  

Bekijk ook onze andere diensten

Levering & Installatie

DAV Holland denkt met u mee over de mogelijkheden, plaatsing, levering en installatie van uw tap en houdt rekening met uw wensen en eisen. Ook als het gaat om maatwerk. Dav Holland heeft hiervoor eigen vakkundige installateurs.

Lees meer  

Onderhoud & Service

DAV Holland verzorgt voor u de volledige cleaning/onderhoud van uw installatie. Uw installatie wordt schoongemaakt, doorgespoeld en, indien noodzakelijk, afgesteld. Juist onderhoud verlengt de levensduur van uw installatie, verkleint de kans op storingen en is energiezuiniger

Lees meer  

Storing & Spoed

Je zal het net zien, gezellig druk aan uw bar, wellicht een evenement aan de gang en u heeft storing. Dav Holland staat voor u klaar met raad en daad. Eerst zullen wij het probleem helder te krijgen wat het probleem is en u een, wellicht tijdelijke, oplossing aanbieden.

Lees meer  

Contactformulier

Heeft u een vraag over onze diensten of producten? Vul hieronder uw gegevens in.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden.