Uw nummer 1 voor levering en installatie!

DAV Holland denkt met u mee over de mogelijkheden, plaatsing, levering en installatie van uw tap en houdt rekening met uw wensen en eisen. Ook als het gaat om maatwerk. DAV Holland heeft hiervoor eigen vakkundige installateurs.

Neem Contact Op  

Snelle levering

Over het algemeen leveren wij binnen 5 werkdagen

+31 (0) 75 642 77 59

Uw partner voor levering en installatie!

DAV Holland is uw partner voor levering en installatie op basis van ”no nonsense” en met een goed gevoel voor samenwerking en daadkracht.

Neem Contact Op  

Bekijk ook onze andere diensten

Onderhoud & Service

Dav Holland verzorgt voor u de volledige cleaning/onderhoud van uw installatie. Uw installatie wordt schoongemaakt, doorgespoeld en, indien noodzakelijk, afgesteld. Juist onderhoud verlengt de levensduur van uw installatie, verkleint de kans op storingen en is energiezuiniger.

Lees meer  

Storing & Spoed

Je zal het net zien, gezellig druk aan uw bar, wellicht een evenement aan de gang en u heeft storing. Dav Holland staat voor u klaar met raad en daad. Eerst zullen wij het probleem helder te krijgen wat het probleem is en u een, wellicht tijdelijke, oplossing aanbieden.

Lees meer  

Maatwerk zuilen

Dav Holland doet u een ontwerp- en/of productvoorstel en kan voor u de levering, installatie en onderhoud van uw tapinstallatie en koeling verzorgen, dit alles natuurlijk in goed overleg.

Lees meer  

Contactformulier

Heeft u een vraag over onze diensten of producten? Vul hieronder uw gegevens in.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden.